Papa Thompson: "Eén van mooiste weken uit mijn leven"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Papa Thompson: "Eén van mooiste weken uit mijn leven"
Foto: © SC

Wat een week voor Kenny Thompson. De verdediger van AA Gent werd vorige week donderdag nog vader van een flinke dochter, Emma. Gisteren ging de Antwerpenaar mee voorop in de ‘Gentse Feesten’.

“Dit is één van de mooiste weken uit mijn leven”, zegt Thompson aan Voetbalkrant.com. “Een dochter krijgen en nu voor de eerste keer zo ver doorstoten in Europa. Ik ben een ongelooflijk gelukkige man.”

AA Gent maakte het wel heel spannend. “Het was bloedstollend op het einde”, puft de verdediger. “Op zo’n moment kan je gewoon niet meer nadenken, maar na die misser van Fer beseften we allemaal wel dat we vandaag met vuur gespeeld hebben.”

“We hebben de kansen gehad om de 3-0 te maken. De ruimte lag er, we moesten alleen wat koeler blijven. Dan was die nerveuze situatie en dat heet standje op het einde niet nodig geweest. Maar eind goed, al goed. Over de twee wedstrijden verdienen we de zege.”

En nu de groepsfase. “Daar moeten we als ploeg van genieten. Hopelijk loten we een paar mooie affiches. Ik zou heel graag tegen een Engelse ploeg uitkomen. Dat zou fantastisch zijn. Een Italiaanse of Spaanse is ook goed, maar liever geen ploegen uit het Oostblok.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties