Vossen: ''Tevreden met Europese campagne''

Ruben Philippe
| 21 reacties
Vossen: ''Tevreden met Europese campagne''
Foto: © SC

Jelle Vossen werkte zich donderdagavond twee maal op het scorebord in Porto. Zijn doelpunten konden een voorspelde uitschakeling echter niet tegenhouden, al was de spits achteraf zeer tevreden over het spelniveau.

Racing Genk verloor donderdagavond met 4-2 op het veld van Porto. De beste man aan Genkse zijde was ongetwijfeld Jelle Vossen met zijn twee doelpunten. "Het is fantastisch om hier twee keer te kunnen scoren", aldus de aanvaller na afloop van de wedstrijd. "We mogen ook tevreden zijn met ons spel, we speelden goed mee. Jammer dat zij uit stilstaande fases en een afstandschot moeten scoren. Als ze de vroege gelijkmaker niet maken, kan het hier misschien nog beginnen spoken. Maar ik ben tevreden met de Europese campagne."

Ondanks de verloren uitgangspositie bleef Vossen steevast in een stunt geloven. "Toen ze de penalty mistte, had ik het gevoel dat het geluk aan onze kant zat en er misschien toch een stunt mogelijk was. Na de gelijkmaker ging het enkel nog om de manier waarop we meevoetbalden, daar mogen we tevreden over zijn."

Vossen kreeg bij zijn vervanging zelfs de handen van de thuissupporters op mekaar. "Fantastisch om mee te maken. Het is al een droom om hier te mogen spelen, als je dan nog twee keer kunt scoren is dat bijna het ultimatum. Ik heb momenteel mijn beste vorm te pakken. Als je ziet hoe makkelijk ik de laatste tijd de weg naar de netten vind is dat formidabel. Ik hoop deze lijn nog lang door te trekken", glundert de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties