Clement: "Nu niet focussen op klassement"

Clement: "Nu niet focussen op klassement"
Foto: © SC

Voor Philippe Clement kwam de late nederlaag tegen AA Gent hard aan. De verdediger hoopt dat de resultaten snel zullen beteren en dat Germinal Beerschot nu nog niet te veel naar het klassement moet kijken.

“Dit komt bijzonder hard aan”, zuchtte Philippe Clement na afloop van de partij. “Vooral omdat de tegengoal in de slotminuut valt waardoor je niet meer kan reageren. Het doelpunt was beter vroeger gevallen.”

De centrale verdediger ziet echter geen reden tot paniek. “Twee op vijftien is te weinig gezien het spel dat we op de mat brengen. We moeten op deze weg verder en dan zal de beloning ooit wel eens volgen.”

Clement had zoals altijd een nuchtere analyse over de match. “De eerste helft was goed, we kregen zelfs enkele kansjes. Na de pauze drukte Gent ons weg, maar we konden al bij al goed stand houden. De bal zal ooit wel eens goed vallen, liefst zo rap mogelijk.”

Zwakke start

Over de zwakke start van de Antwerpse fusieclub maakt Clement zich niet al te veel zorgen. “Vorig jaar begonnen we met drie op vijftien en kwamen we ook nog goed terug. We moeten nu nog niet te veel naar de rangschikking kijken en focussen op ons eigen spel. De punten zullen wel komen en dan volgt de rangschikking wel vanzelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties