Van den Buijs: "Versterking meer dan welkom"

Nico Wieme
| 22 reacties
Van den Buijs: "Versterking meer dan welkom"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot verloor zondag in extremis bij AA Gent. Stan Van den Buys probeerde er de moed in te houden en hoopt dat het bestuur nog voor de nodige kwaliteitsinjectie zorgt.

Stan Van den Buys keerde terug naar het stadion waar hij de voorbije jaren aan de zijde van Michel Preud’homme stond. De hulpcoach van Germinal Beerschot betreurde het late puntenverlies van zijn team. “We hebben er alles aan gedaan. Tot aan de laatste minuut liep alles naar wens. We moeten echter voortdoen om uit dit dal te klimmen.”

“Met matchen tegen Genk, Anderlecht en Gent hebben we al een moeilijk uitprogramma achter de rug”, zocht Van den Buys naar een verklaring voor de twee op vijftien. “Mentaal is die late tegengoal enorm zwaar om dragen. Het is een harde noot om kraken als je na zo’n match nog het deksel op de neus krijgt.”

Versterking nodig

De roep bij de technische staf van de Ratten om versterking is groot. “Ik hoop dat er nog een aantal spelers bijkomen, anders wordt het moeilijk. We hebben nog enkele dagen. Het bestuur zal wel in actie schieten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties