Mascherano "Ik zal alles geven wat ik heb"

Benny Gillain
| 7 reacties
Mascherano "Ik zal alles geven wat ik heb"
Foto: © SC

Javier Mascherano is klaar voor een nieuwe bladzijde van zijn carrière. Hij wil het mooie weer gaan maken bij Barcelona.

Javier Mascherano tekende twee weken geleden zijn contract bij FC Barcelona. “Een droom die uitkomt”, zo zegt de middenvelder zelf. Eerder rekende hij al af met zijn ex-club Liverpool. Nu dat hoofdstuk is afgesloten kan hij zich helemaal concentreren op zijn nieuwe club.

Ik ben hier niet naar toe gekomen om iemand zijn plaats af te pakken", vervolgt Mascherano. Ik kom hier slechts om alles te geven wat ik heb. Ik wil Barcelona helpen om deze glorieuze periode voort te zetten. Ik wil mijn input geven en zal er staan als de trainer me nodig heeft."

Zoals eerder vermeld in dit artikel is zijn droom uitgekomen. Hij kon vorig seizoen al overkomen naar Barça, maar Liverpool wou hem niet laten gaan. Net voor het afsluiten van de transferperiode was zijn transfer dan toch een feit.

Hij heeft echter geen bang van zijn de nieuwe competitie waarin hij zich bevindt. "Ik weet dat ik mijn speelstijl misschien moet aanpassen want het is een ander soort voetbal dan in Engeland. Ik ben er niet bang voor. Het is slechts een kwestie van tijd", aldus Mascherano in een gesprek met sport.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties