Collin: "Spelers applaudisseerden voor Leekens"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Collin: "Spelers applaudisseerden voor Leekens"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn met een valse noot aan de EK-campagne begonnen. Toch is Philippe Collin, de baas van de Technische Commissie van de bond, uiterst positief over bondscoach Georges Leekens.

Na de match tegen Turkije was er in het hotel nog een etentje met de spelers”, zegt Collin in HLN. “De sfeer was bedrukt. Georges sprak op het einde en zei: ‘Het is nog niet voorbij. We moeten erin geloven’"

De woorden werden goed ontvangen door de spelers. “De groep applaudisseerde voor de trainer. Voor mij is dat hét bewijs dat de spelers in Georges en de rest van de campagne geloven.”

Collin kwam ook nog even terug op de zaak-Van Buyten. “Daniel heeft de tekst die hij wilde publiceren aan Leekens en Wilmots gegeven. Wij hebben een paar details aangepast. Ik zie zijn reactie als iets positiefs. Het toont dat hij interesse heeft in de Rode Duivels.”

Collin komt tijdens het interview ook terug op de zaak-Van Buyten. "Op de ochtend van de match tegen de Turken is Daniel naar Georges Leekens en Marc Wilmots gestapt", vertelt Collin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties