Twee goals in extra tijd kosten Man U de zege

Anthony Van der Planken
| 15 reacties

Everton heeft Manchester United na een sensationeel slot twee punten afgesnoept. Twee goals in de extra time leverden de thuisploeg toch nog een gelijkspel op.

In een leuke eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Zowel Everton als Manchester vonden een keertje het doelhout op hun weg. In de laatste vijf minuten voor de rust werd er ook gescoord. Steven Pienaar scoorde uit een goede pass van Leon Osman de 1-0, maar Manchester United kwam al gauw gelijk via Darren Fletcher. 1-1 was ook de ruststand.

Na de pauze drukte Manchester door. De bedrijvige Nani bracht de bal tot bij Vidic, die perfect binnen kopte. Twintig minuten voor tijd leek Dimitar Berbatov de zege veilig te stellen door de 1-3 binnen te knallen, maar niets bleek minder waar. Everton -met Fellaini in de basis- knokte terug en scoorde in de blessuretijd nog twee keer. Cahill zorgde met het hoofd voor de 2-3 en luttele seconden later schoot Arteta de onverwachte gelijkmaker tegen de netten.