CL groep A: Twente krijgt toekomstige 'Gouden Bal' op bezoek

CL groep A: Twente krijgt toekomstige 'Gouden Bal' op bezoek
Foto: © SC

In groep A moet het Twente van Michel Preud'homme onmiddellijk serieus aan de bak. Het krijgt CL-winaar Inter Milaan over de vloer. Wesley Sneijder op Nederlandse bodem met andere woorden.

Natuurlijk is Inter niet enkel Sneijder, maar de Nederlandse middenvelder is wel dé grote favoriet om de 'Gouden Bal' in ontvangst te nemen. De grootste individuele onderscheiding voor een voetballer. Michel Preud'homme heeft er alvast vertrouwen in: "Ook wij kunnen Inter pijn doen", aldus de Twente-coach.

De andere wedstrijd is Werder Bremen-Tottenham. Werder moet het wel doen zonder zijn naar Real Madrid vertrokken sterspeler Mesut Özil. Tottenham maakt zijn debuut in de Champions League. Harry Redknapp haalde deze zomer Rafael Van der Vaart naar London, maar speelde afgelopen week wel topspits Jermain Defoe voor onbepaalde tijd kwijt.

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties