Ujfalusi biedt excuses aan voor trap aan Messi

Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Ujfalusi biedt excuses aan voor trap aan Messi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Tsjechische verdediger Ujfalusi trapte gisteren in de slotfase van Atlético-Barcelona Lionel Messi van het terrein. De Argentijn is al zeker enkele weken out met een pijnlijke enkel.

Verdediger Gerard Pique van Barcelona zei dat Atlético de hele match al jacht maakte op Messi. Trainer Guardiola sloot zich daarbij aan op de persconferentie na de match.

"Sorry, het was mijn bedoeling niet, ik wilde voor de bal gaan", zegt Ujfalusi één dag na de partij. "De foto’s hebben een enge overtreding laten zien, maar in de herhaling zie je dat ik de bal wel eerst raakte."

"Ik heb nog niet met Messi gesproken. Gisteren probeerde ik dat, maar toen was hij boos en dat is begrijpelijk. Vandaag heb ik met de telefoon van Kun (Sergio Agüero, nvdr) een smsje gestuurd."

Ujfalusi kreeg meteen rood van de referee. "Het is een stevige straf en die moet ik accepteren. In de herhaling zie je dat ik eerst de bal raak en daarna zijn enkel, maar de scheidsrechter is vrij om ervan te vinden wat hij wil. Ik ben geen agressieve speler, ben dat ook nooit geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties