Hodgson voelt bui hangen en excuseert zich bij fans

Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Hodgson voelt bui hangen en excuseert zich bij fans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool verloor gisteren na het nemen van strafschoppen tegen vierdeklasser Northampton in de Carling Cup. Pikant detail: dit gebeurde ook nog eens in het eigen Anfield.

Liverpool draait vierkant. The Reds staan pas zestiende in de Premier League en liggen nu ook al uit de Carling Cup. Trainer Roy Hodsgon had zich een beter debuut voorgesteld bij Liverpool.

"De fans die aanwezig waren hadden ongetwijfeld verwacht dat we zouden winnen en dat gevoel had ik zelf ook", aldus Roy Hodgson. "Maar het mocht niet zo zijn. We hebben niet het gewenste niveau gehaald, misschien alleen in het laatste kwartier van de verlenging. Maar dat is niet voldoende."

"Er is niets dat ik kan zeggen om de fans beter te laten voelen. Zij hebben dezelfde wedstrijd gezien als ik, dus ze zullen niet minder teleurgesteld zijn. Er bestaan geen excuses als je wordt uitgeschakeld door een team dat veel lager speelt dan jij. Natuurlijk speelden we met een B-elftal en daarmee namen we een risico, maar ook dit team had moeten winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties