Jonckheere: "Ik moet mijn spelers feliciteren"

Ruben Philippe
| 48 reacties
Jonckheere: "Ik moet mijn spelers feliciteren"
Foto: © SC

Donderdagavond verloor Club Brugge met 2-1 van Villarreal. De uitsluiting van Vargas deed heel wat stof opwaaien. Ondanks het verlies blijft Club geloven in zijn Nederlandse coach Koster.

Al voor de Europese confrontatie liet Pol Jonckheere weten dat Koster zeker nog een tijdje aanblijft als hoofdcoach van Club Brugge. Na het verlies tegen Villarreal klinkt nog steeds dezelfde uitspraak. "De directie behoudt het volste vertrouwen in Koster", aldus Jonckheere. "De professionele manier waarmee hij dagelijks werkt laat ons niet koud."

De Europese trip naar Spanje werd vooraf al bestempeld als een zeer moeilijke opdracht. Met de dubieuze rode kaart van Vargas in de eerste helft werd het er niet makkelijker op. "Ik wil mijn spelers toch feliciteren. Ze hebben helemaal voldaan aan hun morele verplichting, namelijk hard vechten en zich niet laten overlopen. Maar je speelt natuurlijk tegen een grote Spaanse club", aldus de voorzitter van blauw-zwart.

"Bovendien werden we nog eens gereduceerd tot tien spelers. Vargas heeft niets misdaan wat hem een uitsluiting kan kosten. Het doet ook extra pijn omdat hij goed in de wedstrijd zat", zei hij teleurgesteld achteraf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties