Bayern opnieuw onderuit in Bundesliga

Bram Coenen
| 1 reacties
Bayern opnieuw onderuit in Bundesliga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München heeft vanmiddag een nieuwe nederlaag opgelopen in de Bundesliga. Op bezoek bij Borussia Dortmund ging het met 2-0 de boot in.

Bayern München wist dan wel in de Champions League een zege te boeken tegen Basel dankzij een late treffer van Bastian Schweinsteiger, in de Bundesliga blijft het huilen met de pet op voor het team van coach Louis Van Gaal. In de eerste helft hadden de bezoekers nog wel enkele kansen via onder meer Mario Gomez, maar gerust werd er met een brilscore op het bord.

Net na de koffie opende Lucas Barrios de score voor Dortmund. Bayern ging nadien wel op zoek naar de gelijkmaker en kreeg nog twee goeie mogelijkheden via Ivica Olic. Maar tegen de verhouding in wist Nuri Sahin de score te verdubbelen voor de thuisploeg. Wedstrijd meteen gespeeld. Door deze nieuwe nederlaag zakt Bayern nog verder weg in het klassement naar de dertiende plaats. Borussia Dortmund blijft tweede achter het voorlopig ongenaakbare Mainz.

In de andere wedstrijden van deze namiddag hielden Bayer Leverkusen en Werder Bremen het op een 2-2 gelijkspel en ging Eintracht Frankfurt met 1-2 winnen bij VfB Stuttgart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties