Mignolet zet zijn trainer voor een moeilijke keus

Mignolet zet zijn trainer voor een moeilijke keus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Mignolet heeft zich in de gratie van Sunderland-coach Steve Bruce gekeept. De jonge doelman krijgt heel wat lof toegezwaaid van zijn trainer. Bruce twijfelt dan ook om hem weer op de bank te zetten.

"Toen Gordon tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn elleboog brak, raakten we in paniek", zegt Bruce. "We hebben zelfs geprobeerd om David James over te laten komen van Portsmouth. Ik heb lang getwijfeld om Mignolet al op te voeren. Ik dacht dat het oneerlijk zou zijn om een jongen die net uit de Belgische competitie komt al meteen voor de leeuwen te gooien. Maar hij was fantastisch. "

"'In zijn openingswedstrijd tegen Birmingham maakte hij een fout bij een van de tegengoals, maar ik liet hem staan en Simon is blijven groeien. Als hij dan al een goal slikte, was het na een stomme afgeweken bal tegen Wigan of die twee absurde goals tegen Liverpool en Arsenal. Het beste compliment dat ik Mignolet kan geven is dat we Gordon niet gemist hebben."

Nu Gordon weer fit is, staat Bruce voor een moeilijke keuze. "Het is fantastisch om te zien dat Craig terug is, maar Mignolet is uitmuntend bezig. Ik zal moeten kiezen tussen beide spelers en dat is lastig. Ik hoop dat ik de juiste keuze maak." Gordon werd voor tien miljoen euro gekocht en is daarmee de duurste doelman ooit in de Premier League.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties