Lommel wint ruim bij Antwerp, Beveren aan de leiding

Manuel Gonzalez
| 91 reacties
Lommel wint ruim bij Antwerp, Beveren aan de leiding
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de negende speeldag in de tweede voetbalklasse heeft Lommel United met ruime 0-4 cijfers gewonnen op de Bosuil tegen Antwerp. Waasland-Beveren is de nieuwe leider na een nipte zege tegen neofiet Heist-op-den-Berg.

Via Ketting en Brouwers liep Lommel al voor de rust 0-2 uit op de Bosuil. Na de pauze maakten Lenaerts en Ketting het karwei helemaal af.

Waasland-Beveren mag zich (voorlopig) de nieuwe trotse leider in de tweede klasse nemen. De fusieclub won in eigen huis met 2-1 van Heist. Snelders bracht de Waaslanders op voorsprong, Geets zorgde voor de gelijkmaker waardoor het 1-1 stond halverwege. Na de koffie lukte Kielo-Lezi de winnende goal.

Dender verspeelde de kans om aan de leiding te komen na een 2-1 nederlaag bij KVK Tienen. Da Silva scoorde beide goals voor de Suikerjongens.

Bergen won in eigen huis het Waals onderonsje van Wezet met 2-0. Cardon en Sanogo tekenden voor de doelpunten. Roeselare-Brussels werd 1-1. Dissa en Veselinovic zorgden voor de goals. Mirvic van Roeselare pakte rood.

Wetteren won bij Turnhout met 0-1 dankzij een goal van De Langhe. Doornik-Boussu Dour eindigde op 1-2 en Tubeke en OH Leuven deelden de punten: 2-2.

Waasland-Beveren leidt met 20 punten voor Bergen met 19 punten. Morgen kan KV Oostende opnieuw naar de eerste plaats springen als het wint van Rupel-Boom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties