Anderlecht weigerde bod van 20 miljoen op Lukaku

Anderlecht weigerde bod van 20 miljoen op Lukaku
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Maandagavond stond de jaarlijkse algemene vergadering tussen Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en de afgevaardigden van de paarswitte supportersclubs op het programma. Begrijpelijkerwijs kreeg hij heel wat delicate vragen toegeschoven.

De supportersclubs moesten op voorhand een aantal vragen op papier zetten waar ze graag een antwoord op wilden krijgen. De verwachte onderwerpen werden aangesneden. Zoals de geruchten rond de financiële situatie, het niet functioneren van een ploeg die ongeveer behouden bleef ten opzichte van vorig seizoen, het mislopen van de Champions League,...

Volgens een bron die bij de vergadering aanwezig was, begon Van Holsbeeck met het opsommen van de prestaties die er wel al geleverd werden sinds zijn aanstelling als manager en dat de supporters dus geen reden tot klagen hebben.

De financiële put zou vlug opgevuld kunnen geweest zijn, moest Anderlecht Lukaku van de hand zou gedaan hebben. Chelsea zou drie dagen voor het sluiten van de transfermarkt 20 miljoen euro geboden hebben voor Lukaku, maar voorzitter Vanden Stock weigerde.

Aan de supportersclubs gaf Van Holsbeeck wel toe dat ze licht in de fout zijn gegaan door Tchite niet terug te halen naar het Astridpark. Jelle Van Damme van zijn kant zou geen optie zijn momenteel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties