Groep F: Griekenland en Israël in de clash

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Groep F: Griekenland en Israël in de clash
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Piraeus staan Griekenland en Israël vandaag tegenover elkaar. Beide landen moeten winnen willen ze in het spoor blijven van groepsleider Kroatië. De Kroaten wonnen in Israël maar komen vanavond niet in actie.

Israël startte niet zo best aan de EK-campagne ondanks de hoge verwachtingen in het land. Enkel van Malta werd gewonnen, maar in Georgië werd troosteloos gelijkgespeeld. Tegen de Kroaten ging Israël dan weer de boot in. Winnen moet dus in Griekenland. De Grieken zijn ook niet aan een overtuigende reeks bezig. Van Letland werd vrijdag nipt gewonnen, maar er werd wel maar gelijkgespeeld thuis tegen Georgië. Langs de andere kant werd wel al een puntje weggekaapt bij grote concurrent Kroatië. Beide landen kunnen geen puntenverlies veroorloven.

Letland en Georgië spelen dan weer tegen elkaar in Riga. Letland is niet goed bezig en pakte nog maar twee puntjes. Georgië, in de jongste kwalificatiereeksen zelden van de laatste plaats af te krijgen, lijkt op de weg terug en zou wel eens een lastige opponent kunnen worden in de strijd om een EK-ticket. Laten ze echter punten liggen in Letland, dan komen de Grieken en de Israëliërs weer in de strijd.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties