Noord-Ierse coach: "Faroër wordt geen makkie"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Noord-Ierse coach: "Faroër wordt geen makkie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nigel Worthington, bondscoach van Noord-Ierland, zet zijn spelers op scherp voor de match straks om 17u op de Faroër Eilanden. Hij wil kost wat kost drie punten.

"We zullen gefocust moeten zijn. Drie punten is ons doel. We zijn ons heel bewust van het feit dat we hier gewoon moeten winnen. Een misstap wordt cash betaald. Wie niet wint van de Faroër kan zijn campagne eigenlijk nu al beëindigen", zegt Worthington.

"Als we winnen van de Faroër hebben we zeven punten na drie matchen. Die kans mogen we nooit laten liggen. We zitten nog in de drive van vrijdag na het mooie 0-0 gelijkspel tegen Italië. Dat willen we straks doortrekken in Torshavn."

"Net tegen de Faroër moet iedereen zeer professioneel zijn. Zeer gedreven, zoals in elke wedstrijd op hoog niveau. Anders ga je het tegen deze ploegen gewoon moeilijk krijgen."

"Voor de Faroër is dit een cupwedstrijd. Zij spelen thuis. De bevolking wil hun nationale team nog eens zien voetballen. De jongens van de Faroër zullen er voluit voor gaan. Ze haalden hier al eerder enkele opvallende resultaten. Je mag ze nooit onderschatten. Het wordt geen makkie als wij het op die manier benaderen, daarom vraag ik opperste concentratie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties