Speler Vitesse: "Jordania is geweldig voor de club"

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Speler Vitesse: "Jordania is geweldig voor de club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Georgiër Merad Jordania is sinds dit seizoen de nieuwe eigenaar van Vitesse. Jongeling Davy Pröpper laat zich positief uit over de investeerder.

"Ik had al wel wat in de media vernomen dat er zoiets aan zat te komen, maar dan nog was het een verrassing", zegt Pröpper in VI. "Meneer Jordania stelde zich in het Engels kort voor en zei dat hij ambitieuze plannen met Vitesse had. Wat die concreet waren, werd ons in de daaropvolgende dagen duidelijk."

"Allerlei namen kwamen voorbij van topspelers die naar Arnhem zouden komen. Dat zorgde in de groep wel voor onzekerheid, maar dat is logisch. De hiërarchie was helder en iedere speler wist zijn rol in het team, maar daar was van het ene op het andere moment niets meer van over."

"Natuurlijk kijkt iedereen dan direct naar zijn eigen positie. Uiteindelijk zijn er acht spelers bij gekomen en valt het wel mee met de veranderingen. Er wordt meer buitenlands gesproken, maar de sfeer is niet erg veranderd."

"Daar komt bij dat het niveau flink omhoog is geschoten en dan zie je dat veel spelers zich daaraan optrekken. Iedereen heeft een mening over Vitesse en Jordania, dat is ook logisch, maar ik denk dat het geweldig voor de club is geweest dat deze meneer is binnengekomen. Financieel is er weer wat mogelijk, waardoor er ook weer sportieve ambities zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties