Tienen gaat thuis de boot in tegen Boussu Dour

Bram Coenen
| 1 reacties
Tienen gaat thuis de boot in tegen Boussu Dour
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVK Tienen heeft vanmiddag in eigen huis met 1-2 verloren van Boussu Dour. Rupel Boom en Wezet hielden het op een 1-1 gelijkspel.

In een matige wedstrijd werd er in het Tiense Bergéstadion gerust met een logische 0-0 stand op het bord. Na de pauze wisten de Suikerjongens dan toch de score te openen via een penalty van Mike De Silva. Lang wist de thuisploeg die voorsprong echter niet vast te houden, want twintig minuten voor tijd was alles weer te herdoen na de gelijkmaker van Rachid El Barkaoui. De wedstrijd verdiende geen winnaar, maar kreeg er uiteindelijk toch één wanneer Kamal Ouejdide in de slotminuut alsnog de zege mee naar Henegouwen wist te nemen.

Tienen blijft zo twaalfde in de stand en ziet Boussu Dour tot op één puntje naderen. In de andere wedstrijd van deze namiddag hielden Rupel Boom en Wezet het op een 1-1 gelijkspel. Johan Gerets zette de bezoekers al vroeg op voorsprong, maar Bjorn Beyens bracht de thuisploeg al snel op gelijke hoogte. Nadien veranderde er niets meer aan deze score. Rupel Boom blijft zo hangen op een elfde plaats in de stand, Wezet staat nu achtste.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties