Fenerbahce en Bursaspor delen de punten

Steven Lammens
| 1 reacties
Fenerbahce en Bursaspor delen de punten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Turkse Süper Lig bleef de topper tussen Bursaspor en Fenerbahçe onbeslist. Fenerbahçe blijft daarmee op zes punten hangen van de leider Bursaspor.

Vanavond stonden Bursaspor en Fenerbahçe tegenover mekaar in de topper van het weekend. Bursaspor staat na het behalen van de titel vorig seizoen, nu opnieuw aan de leiding in Süper Lig. Voor Fenerbahçe waren alleen maar de drie punten voldoende om de kloof met de leider niet te laten vergroten.

De bezoekers begonnen het beste aan de wedstrijd en dit resulteerde na een kwartier in de openingstreffer van Semih Semtürk. Alex bracht de bal met een volley hard voor en Semtürk zijn verdediger wist af te schudden en alsnog de bal wist binnen te tikken. Fenerbahçe hield daarna de partij volledig onder controle.

Tot kort na de rust de thuisploeg op gelijke hoogte kwam via Ivan Ergic. Bij een corner kreeg Ergic te veel ruimte en kon zo de bal makkelijk in het doel koppen. Na de gelijkmaker werd het evenwicht hersteld zodat deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties