Redknapp verwacht Manchester United boven City

Dennis Smeyers
| 0 reacties
Redknapp verwacht Manchester United boven City
Foto: © SC

Harry Redknapp speelt straks met zijn Tottenham tegen Manchester United. Volgens hem zal diens grote rivaal, Manchester City, dit seizoen zijn stadsgenoot nog niet naar de kroon kunnen steken.

“Ze worden steeds beter maar op dit moment zou ik mijn geld nog niet zetten op Manchester City”, meldde Redknapp aan verschillende Engelse media. “De voorzitter vroeg me onlangs hoe het toch komt dat de competitie ieder jaar wordt gewonnen door Chelsea, Arsenal, United of Liverpool. Als Ian Holloway, trainer van Blackpool, tweehonderd miljoen euro te besteden had, zou hij ook meedoen om de prijzen.”

Volgens Redknapp is Sir Alex Ferguson, de trainer van de Mancunians, één van de redenen waarom United al jaren zo goed boert. “Zolang Alex er zit zullen ze meedoen en blijven ze goede spelers produceren. Hij is een bijzondere manager, die geen genoegen neemt met een tweede plaats.”

De trainer is er zich wel degelijk van bewust dat de opmars van Manchester City wel eens een slechte zaak zou kunnen zijn voor zijn eigen team. “Wij moeten in de top vier eindigen om weer in de Champions League te mogen spelen. Arsenal zit daar sowieso bij, dat ziet er goed uit.”

“Verder schrijf ik Liverpool niet af”, vervolgt Redknapp. “Ook Everton zal weer klimmen. Dus het gaat moeilijk worden, maar we hebben evenveel kans als de rest.” Over het duel vanavond is Redknapp hoopvol “Het is een belangrijk duel en hopelijk kunnen we een goede prestatie leveren.” Tottenham kan al 21 jaar niet meer winnen in Old Trafford.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties