Groep F: Chelsea ruikt tweede ronde

Fabian Morren
| 0 reacties
Groep F: Chelsea ruikt tweede ronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea staat al met één been in de achtste finales. Vanavond kunnen de 'Blues' zich verzekeren van een verlengd verblijf in de Champions League. Spartak Moskou is straks de tegenstander.

In Moskou won Chelsea met 1-2. Toch blijft coach Carlo Ancelotti op zijn hoede. “Spartak speelde in de vorige wedstrijd erg goed, in de tweede helft hadden wij problemen”, vertelt de Italiaan.

“We hadden problemen met Spartak, en dat soort moeilijkheden willen we nu graag zien te voorkomen”, aldus nog Ancelotti. Spartak pakte in zijn eerste drie duels 6 op 9 en is dus nog volop in de race voor een plek bij de laatste zestien.

Zilina maakt zo goed als geen kans meer om te overwinteren in de CL. Een plek in de Europa League kan nog wel, maar dan moet het straks winnen van Marseille. Bij de Fransen hopen ze nog wel op de achtste finals van de Champions League. Zilina heeft nul punten, Marseille heeft er drie.

Wat denkt BWIN over de matchen?

Chelsea en Marseille zijn favoriet. Spartak Moskou en Zilina kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een Russische en Slovaakse zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Chelsea de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 187,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Marseille wint u 240 euro.

Durft u wedden dat Zilina wint, dan scoort u 787,5 euro bij Bwin. Als u wed op Spartak Moskou, dan ontvang je 1950 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties