Mancini begrijpt kritiek op Manchester City niet

Bram Coenen
| 0 reacties
Mancini begrijpt kritiek op Manchester City niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City beleeft moeilijke tijden in de Premier League. Na een goede start is de Engelse ploeg na een nul op zes inmiddels teruggezakt naar de vierde plaats. Aan kritiek op de miljoenenploeg dus geen gebrek.

Mancini krijgt na de recente matige prestaties van Manchester City alvast de wind van voren in de Engelse pers. De Italiaan begrijpt die kritiek echter allerminst. "City is bekritiseert om een hoop redenen", sprak de Italiaan bij ANSA. "We werken nog niet heel lang samen en als het seizoen nu afgelopen nu afgelopen zou zijn, dan zou ik heel tevreden zijn. We strijden om Champions League-voetbal en niet alleen dat."

De Italiaan, sinds 2009 aan de slag bij Manchester City, voelt zich naar eigen zeggen zeer in zijn sas in Engeland. Toch wil de Italiaan na verloop van tijd zijn loopbaan voortzetten in eigen land. "Dat zal zeker gebeuren. Maar nu werk ik bij City, een grote club met buitengewoon potentieel. Het is tijd om het 'vuile werk' te doen door de mentaliteit te veranderen en de ploeg op te bouwen. Het is een moeilijk project en ik wil het goed doen."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties