Redknapp komt woorden tekort voor Bale

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Redknapp komt woorden tekort voor Bale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gareth Bale (foto) was gisteren wederom fantastisch in de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Inter Milaan (3-1 voor de Engelsen, nvdr). Manager Harry Redknapp komt woorden tekort voor de Welshman.

Gareth Bale was net als twee weken terug in Italië een gesel voor de verdediging van Inter Milaan. Na de openingsgoal van Rafael Van der Vaart was hij goed voor twee assists aan Peter Crouch en Roman Pavlyuchenko. 

"Gareth was weer fantastisch. Die jongen kan rennen, rennen en rennen. Hij staat tegenover Maicon, algemeen beschouwd als de beste rechtsachter ter wereld. Hij heeft er in de afgelopen twee matchen tegen Inter mee gespeeld. Gareth heeft alles. Hij heeft snelheid maar ook de kwaliteit om dan ook nog eens een goede voorzet te geven. Hij kan schieten, dribbelen en koppen, werkelijk alles", aldus Harry Redknapp, de manager van Tottenham Hotspur na de match.

Redknapp was ook heel tevreden met de thuiswinst tegen de regerende CL-winnaar. "Het was voor ons en de fans een prachtige avond. We speelden sterk van de eerste tot en met de laatste minuut. We staan er nu uitstekend voor om ons te plaatsen voor de volgende ronde."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties