Brepoels: "Kelk hopelijk tot op de bodem geledigd"

Brepoels: "Kelk hopelijk tot op de bodem geledigd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV leed zaterdagavond een kansloze 0-3 thuisnederlaag tegen Zulte Waregem. Coach Guido Brepoels hoopt alvast dat de kelk nu tot op de bodem geledigd is.

Voor ons zat een zichtbaar aangeslagen Guido Brepoels. "Na de 0-1 gingen de kopjes bij ons naar beneden, dat is duidelijk niet de goede mentaliteit. Dan moet er juist een reactie komen van de spelersgroep, anders gaan we er niet komen. Bovendien geven we die 0-2 dan ook nog eens in geschenkverpakking weg. Neem daar nog eens de rode kaart van Denis Odoi bij en je kan wel stellen dat alles tegenzat vandaag.'

Toch wil Brepoels de moed niet opgeven. "Ik hoop dat we de kelk vandaag tot op de bodem geledigd hebben. Maandag zal ik er alleszins met verse moed opnieuw tegenaan gaan. We moeten positief blijven, er zit niks anders op. We zullen het met deze kern moeten doen, alle neuzen moeten in dezelfde richting wijzen."

Huiswerk niet goed gedaan

Werd Ibrahima Sidibé niet enorm hard gemist, wilden we van de Bilzenaar weten? "Uiteraard misten we Sidibé", repliceerde Brepoels. Maar hij was er niet bij, dus moeten anderen opstaan. We mogen dat ook niet te fel als excuus naar voren schuiven. Als wij zonder Sidibé niet kunnen presteren dan hebben we simpelweg ons huiswerk niet goed gemaakt."

Tot slot gaf Brepoels nog een pluim aan de supporters. "Als je ziet dat ze hier vandaag weer met meer dan 7000 present geven, dan kan ik het gewoon niet geloven dat een club als Sint-Truiden opnieuw naar tweede klasse zou zakken. Ik zal er alleszins alles voor doen dat dit niet zal gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties