Kawashima: "Ik ga in de fout bij eerste tegengoal"

Nico Wieme
| 14 reacties
Kawashima: "Ik ga in de fout bij eerste tegengoal"
Foto: © SC

Ondanks de 2-0-nederlaag van Lierse bij Club stond Eiji Kawashima sterk te keepen bij de Pallieters. De Japanner gaf wel toe dat hij bij de 1-0 in de fout ging.

Eiji Kawashima kreeg tegen Club Brugge redelijk wat werk op te knappen en deed dat meestal met bravoure. "Blauw-zwart creëerde enorm veel kansen (21 volgens de statistieken, red.). Ik vond mijzelf een goede match spelen, maar ik ben wel ontgoocheld in het resultaat."

Bij het vrijschopdoelpunt van Ronald Vargas ging de Japanse goalie wel de mist in. "Ik bleef staan en dacht dat een van onze verdedigers de bal zou wegkoppen. Ik geef toe dat ik in de fout ging bij die fase."

Strafschop

Kawashima maakte zijn misser wel goed door in de tweede helft een strafschop van Carl Hoefkens te stoppen. "Een strafschop die er totaal geen was. Hun spits (Dorege Kouemaha, red.) trapte door op mij. Ik dacht dat wij de fout meekregen. Geen enkele strafschop is makkelijk om te pakken. Ik koos gelukkig de goede hoek. Wie trapte hem? Hoefkens. Wist ik niet. Ik kijk nooit op voorhand wie bij de tegenstander penalty's trapt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties