Hazard scoort niet in ruime zege

Fabian Morren
| 1 reacties

Eden Hazard en Lille klimmen in Frankrijk naar de tweede plaats in het klassement. De Rode Duivel had wel geen rechtstreekse bijdrage in de 2-5-zege bij Caen.

Hazard speelde 77 minuten mee tegen Caen. Sow eiste een hoofdrol op bij Lille. De spits scoorde drie keer in één helft. Ook Gervinho (ex-Beveren) pikte zijn doelpuntje mee. Hazard kwam niet tot scoren.

In Italië kenden de Belgen minder succes. Zowel Jean-François Gillet (Bari) als Radja Nainggolan (Cagliari) leden een nederlaag. Gillet stond naar goede gewoonte weer in doel bij Bari, maar kon niet verhinderen dat zijn team met 0-1 verloor van Parma. Bari, dat laatste staat, beëindigde de wedstrijd met negen man.

Ook Cagliari blijft onderaan de stand (17e). Thuis ging het met 0-1 onderuit tegen Genoa. Nainggolan speelde 68 minuten mee. Nadien werd de middenvelder vervangen.

Kevin Mirallas speelde met Olympiakos mee in de uitwedstrijd tegen Ergotelis, maar na de eerste helft werd de wedstrijd stopgezet.