Del Piero na uitschakeling: "Dit was niet normaal"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Del Piero na uitschakeling: "Dit was niet normaal"
Foto: © SC

Juventus is uitgeschakeld in de Europa League nadat het gisteren 1-1 speelde bij Lech Poznan. Boegbeeld Alessandro Del Piero kloeg achteraf over de omstandigheden in Polen.

"We konden nauwelijks een steek zien. De lijnen waren rood gemaakt, maar sneeuwden na enkele minuten weer helemaal onder. Door de hevige sneeuw kon je nauwelijks twintig meter verder kijken. Bovendien was het barkoud", aldus Del Piero.

"Dit zijn de ergste omstandigheden ooit waarin ik een wedstrijd heb afgewerkt. Heel zuur dat we er nu uitliggen, ook al omdat we nog niet verloren in Europa. Maar vijf draws is ook te veel van het goede. We deden ons best, maar in de tweede helft zag ik gewoon geen steek voor mijn ogen."

Juve is uitgeschakeld omdat het enkel nog maar op gelijke hoogte kan komen met nummer twee Lech Poznan in de groep. Het onderlinge resultaat spreekt echter tegen Juventus: het werd 1-1 in Polen en 3-3 in Italië waardoor de Polen op basis van de uitdoelpunten in het voordeel zijn. Manchester City leidt in de groep en is ook al zeker geplaatst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties