Groep J: Wordt PSG de nieuwe leider in de groep?

Onbekend Onbekend
| 1 reacties
Groep J: Wordt PSG de nieuwe leider in de groep?
Foto: © SC

In Groep J speelt Borussia Dortmund in eigen huis tegen het Oekraïense Karpaty Lviv. In de andere wedstrijd neemt PSG het in Parijs op tegen FC Sevilla. Sevilla is met 9 punten de leider in deze groep.

De vorige keer eindigde Karpaty tegen Borussia in een spectaculaire 3-4-eindstand. Karpaty heeft nog steeds geen enkel punt kunnen sprokkelen in de groepsfase en is dan ook gebrand op een eerste punt. Tegen Dortmund zal dat zeker niet gemakkelijk zijn. Dortmund strijdt immers nog mee voor de tweede plaats in de groepsfase, maar dan moet het vanavond wel al zeker winnen van de Oekraïeners.

De wedstrijd van PSG tegen FC Sevilla heeft als inzet de eerste plaats van de groep te bemachtigen. Sevilla telt momenteel 9 punten, dat is één punt meer dan achtervolger PSG. Het belooft dus nog een spannende avond te worden in een ondergesneeuwd Parc des Princes.

Wat denkt BWIN over de matchen?

Borussia Dortmund is duidelijk favoriet in zijn wedstrijd tegen Karpaty. PSG krijgt ook het voordeel van de twijfel tegen Sevilla. U krijgt van Voetbalkrant.com immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Borussia Dortmund de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 171 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Karpaty wint, dan scoort u 2475 euro bij Bwin.

Als u wedt op PSG, dan ontvang je 330 euro. Een zege van FC Sevilla kan je portefeuille dan weer spekken met 465 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties