Koster: "Niet slechter dan PAOK en Zagreb"

Steurbaut Kersten
| 37 reacties
Koster: "Niet slechter dan PAOK en Zagreb"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster geloofde niet meer in een Europese kwalificatie en gunde in Griekenland enkele andere pionnen een kans. Het leverde blauw-zwart een puntje op.

“Ik heb een paar andere jongens laten starten omdat ik anderen de nodige rust wou geven met het oog op de competitie”, zegt Koster op het virtuele huis van Club. “De kwaliteiten binnen mijn groep zijn vrij gelijkwaardig, alleen merk je wel dat de automatismen niet honderd procent waren. Dat was vooral tijdens de eerste helft merkbaar.”

“In de tweede helft probeerde ik dan via de inbreng van Dirar en Dalmat voor meer gevaar te zorgen via de flanken. We hebben daardoor meer risico genomen, met alle gevolgen van dien, maar uiteindelijk heeft het toch resultaat opgeleverd.”

Scepovic scoorde zijn eerste doelpunt voor Club. “Hij deed het heel goed. Hij heeft hard gewerkt, deed veel loopacties en kon ook scoren, wat hem hopelijk vertrouwen zal geven.”

Club Brugge is uitgeschakeld. Toch vindt Koster dat er meer in zat. “PAOK en Dinamo waren niet beter dan ons. Alleen maken in het voetbal de details vaak het verschil en dat was ook in onze groep het geval. Helaas in het nadeel van ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties