Zorgen steeds groter voor Gillet

Bram Coenen
| 6 reacties
Zorgen steeds groter voor Gillet
Foto: © SC

De zorgen van Jean-François Gillet worden steeds groter in de Serie A. Zijn team Bari ging vanmiddag opnieuw onderuit, ditmaal met 3-0 bij Sampdoria.

Bari, dat afgetekend laatste staat in de Serie A, moest vanmiddag opnieuw een nederlaag slikken. Op bezoek bij Sampdoria ging het na goals van Pazzini en Gulberti (2) met 3-0 de boot in. Onze landgenoot Jean-François Gillet stond opnieuw 90 minuten tussen de palen, maar kon een nieuwe nederlaag dus niet verhinderen. Bari blijft zo hangen op twee punten van de nummer voorlaatst, Lecce.

Fiorentina klimt langzaam maar zeker weg uit die bedreigde zone. Vanmiddag vloerde het Cagliari met 1-0 dankzij een goal van enfant terrible Adrian Mutu. Fiorentina klimt zo naar de twaalfde plaats op amper vijf punten van het nummer vijf Palermo.

Ook Parma deed vanmiddag goede zaken met een 2-1-zege tegen Udinese. Twee doelpunten van ouderdomsdeken Hernan Crespo deden een treffer van Antonio Di Natale teniet. Verder ging Bologna met 0-2 winnen bij Cesena en vloerde Genoa Lecce met 1-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties