Groep H: Knock-outfase zonder Arsenal?

Jarryd Naegels
| 27 reacties
Groep H: Knock-outfase zonder Arsenal?
Foto: © SC

In groep H staat Arsenal onder zware druk. The Gunners moeten thuis absoluut winnen van Partizan Belgrado. Shakhtar Donetsk gaat tegen Braga op zoek naar de groepswinst.

Een knock-outfase van de Champions League zonder Arsenal is ondenkbaar. Als ze zich straks in eigen huis laten verrassen door Partizan, zou het wel eens zo ver kunnen zijn.

Momenteel staat de Londense topclub op gelijke hoogte met Sporting Braga. Beide clubs hebben negen punten. De Portugezen moeten dus ook zeker voor een zege gaan bij Donetsk.

De Oekrainers willen dan zelf ook weer winnen om de groepswinst op zak te hebben. Voor Partizan staat er niets meer op het spel buiten de eer.

Wat denkt Bwin van deze matchen

Arsenal en Donetsk zijn duidelijk favoriet. Partizan en Braga kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Arsenal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 162 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Donetsk wint, dan scoort u 225 euro bij Bwin.

Als u wedt op Partizan, dan ontvang je 2850 euro. Een zege van Braga kan je portefeuille dan weer spekken met 975 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties