Hazard en scorende Mirallas voeren het pak aan

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Hazard en scorende Mirallas voeren het pak aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard en Lille blijven aan de leiding in de Franse competitie. De tegenstander van AA Gent donderdag in de Europa League won met het kleinste verschil op het veld van Arles (0-1). Kevin Mirallas blijft het goed doen in Griekenland.

Hazard en co dreigden even de eerste plaats kwijt te spelen, maar in de slotminuut maakte Lille alsnog het winnende doelpunt. De Belg speelde de hele wedstrijd.

Kevin Mirallas verruilde afgelopen zomer de Franse competitie voor Griekenland en de Luikenaar zal zich dat nog geen seconde beklaagd hebben. De spits van Olympiakos maakte afgelopen weekend een belangrijk doelpunt in de winst tegen Atromitos Ahtene (2-1).

Mirallas maakte acht doelpunten in dertien wedstrijden en is goed voor een goal iedere 116 minuten. Dankzij het puntenverlies van Panathinaikos is Olympiakos nu alleen leider.

In Italië was alleen Radja Nainggolan aan het feest. De Belg van Cagliari zag zijn ploegmaat Nene een hattrick scoren tegen Catania (3-0). Cagliari klimt naar de buik van het klassement. Jean-François Gillet stopte bij Bari een strafschop van Francesco Totti, maar de Rode Duivel kon niet voorkomen dat AS Roma de drie punten pakte (1-0).

Gaby Mudingayi tot slot had met Bologna geen schijn van kans tegen competieleider AC Milan. De Rossoneri kwamen met 0-3 winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties