De Vlieger: "Waarom zijn ze met zoveel scheidsrechters?"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
De Vlieger: "Waarom zijn ze met zoveel scheidsrechters?"
Foto: © SC

Adrie Koster gunde Stijn Stijnen wat rust en zette Geert De Vlieger tussen de palen. Het ouderdomsdeken van Club Brugge speelde een meer dan degelijke wedstrijd, maar moest zich toch twee keer gewonnen geven.

De Vlieger was tevreden over de prestatie die Club Brugge op de mat bracht. “We hebben het Villarreal moeilijk gemaakt vandaag, maar toen we op achterstand kwamen zie je dat zij kwaliteit in huis hebben. Met een versnelling kunnen ze het verschil maken.”

De vervanger van Stijn Stijnen was niet te spreken over de sportieve leiding van de wedstrijd. “Je voelde in de eerste helft al dat hij tegen ons was. Je vraagt je af waarom ze met zoveel zijn. Bij de strafschop reageert de assistent die er kortbij staat niet, maar de scheids is heel gretig om de bal op de stip te leggen. Ryan is gewoon een stevige jongen, in Engeland zullen ze die strafschop niet fluiten.”

De Vlieger is wel optimistisch naar de wedstrijd tegen Anderlecht toe. “Je ziet terug voetbal, je ziet beweging op het veld. Dat heb je ook vanavond kunnen vaststellen. En er staat ook een ploeg op het veld die ervoor wil gaan. We moeten op dit elan doorgaan. Het is van moeten tegen Anderlecht? We moeten nu iedere wedstrijd. Als er nog iets misgaat, hebben we niet veel kansen meer om het goed te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties