Kompany benadrukt: "Man City is één geheel"

Fabian Morren
| 6 reacties
Kompany benadrukt: "Man City is één geheel"
Foto: © SC

Volgens Vincent Kompany zijn er geen scheuren in het elftal van Manchester City. De kleedkamer van de Engelse club zou volgens geruchten verdeeld zijn.

Vooral de aanvaring op training tussen Mario Balotelli en Jerome Boateng zou een goed voorbeeld zijn van die verdeeldheid. Bovendien diende Carlos Tévez onlangs een transferverzoek in.

"Het is een heel erg goed team met goeie jongens en we staan zeer dicht bij elkaar", aldus Kompany in een interview met de Daily Mail, dat wel werd afgenomen vóór de transferperikelen rond Tévez.

"Dit is een groep jongens die samen iets willen bereiken", vervolgt de Rode Duivel. "We zijn één geheel, maar als we tijdens de training in twee groepen worden verdeeld, willen we ook winnen. Als er geen strijd mag zijn tijdens trainingen, hoe ga je dat dan wel verwachten tijdens wedstrijden? Een gevecht keur ik uiteraard af."

"Ik geef toe dat er hier goede spelers zijn die toch weinig aan spelen toekomen. Maar op geen enkel moment zorgen zij voor een negatieve sfeer", benadrukt Kompany. "Ik heb bij andere ploegen gezeten waar spelers die niet speelden wilden dat het slecht zou gaan met het team. Maar dat is hier niet het geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties