Legear wil de rekening met Hajduk Split vereffenen

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Legear wil de rekening met Hajduk Split vereffenen
Foto: © SC

RSC Anderlecht moet morgen winnen van Hajduk Split in de Europa League wil het zich plaatsen voor de 1/16de finales van de Europa League. Jonathan Legear (foto) wil nog een eitje pellen met de Kroaten die in de heenmatch op een diefje wonnen.

Anderlecht rekent voor die wedstrijd onder meer op Jonathan Legear, vorig seizoen nog de 'Mister Europe' van paarswit door zijn vele belangrijke doelpunten. Dit seizoen is hij wel minder beslissend. "Ik speel ook minder wedstrijden dan in het vorige seizoen. Ik scoorde één keer en gaf twee assists in twee volledige Europese wedstrijden. Dat is al bij al zo slecht niet", weet Legear in LDH.

RSC Anderlecht heeft het niet meer in eigen handen en moet ook rekenen op Zenit. "Ik denk wel dat we mogen rekenen op de Russen. Heb je ze tegen ons bezig gezien ook al waren ze al zeker van de groepszege? Zenit is te sterk voor onze groep en wil alles winnen. Bovendien zullen ze in ideale omstandigheden kunnen voetballen in Athene wat ook helpt", gaat Legaer verder.

"We moeten er nu vooral voor zorgen dat we zelf onze wedstrijd winnen. We hebben met Split nog een eitje te pellen", besluit Legear bij wie die goal in de 95ste minuut in de heenmatch nog zwaar op de maag ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties