M'Gladbach denkt aan versterking uit Utrecht

Mathias Dumarey
| 10 reacties
M'Gladbach denkt aan versterking uit Utrecht
Foto: © SC

Borussia Mönchengladbach wil zich gaan versterken om de degradatie naar de 2.Bundesliga te vermijden. De club denkt aan Jacob Lensky, middenvelder bij FC Utrecht, om hen te helpen het behoud te verzekeren.

FC Utrecht dreigt in de winterstop een aantal sterkhouders te verliezen. Eerder raakte al bekend dat Edouard Duplan en Ricky Van Wolfswinkel in de belangstelling staan van het Italiaanse Napoli en nu komt er ook nog eens de belangstelling bij voor Jacob Lensky van Borussia Mönchengladbach.

Gladbach, waar onze landgenoten Filip Daems, Logan Bailly en Igor De Camargo voetballen, staat allerlaatste in de Bundesliga. Het wil daar iets aan doen en versterking is noodzakelijk. Jacob Lensky, een Canadese middenvelder, zou serieus in beeld zijn. Hij heeft in Utrecht wel nog een contract tot de zomer van 2012. 

FC Utrecht anticipeert ondertussen wel al op het vertrek van een aantal sterkhouders. Zo werd Kevin Strootman al aangeworven voor het middenveld. Hij zou Michael Silberbauer vervangen die op het einde van het seizoen transfervrij weg kan.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties