Wolfsburg kiest voor een harde hand na winterstop

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Wolfsburg kiest voor een harde hand na winterstop
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VfL Wolfsburg maakte gisteren bekend dat Steve McClaren (foto) ondanks de fel tegenvallende resultaten mag aanblijven als coach. Toch zullen na de winterstop een aantal zaken veranderen bij de Volkswagenclub.

VfL Wolfsburg, twee seizoenen geleden nog de verrassende kampioen in Duitsland, maakt een zwak seizoen door. Dieptepunt was de nederlaag in de beker tegen tweedeklasser Energie Cottbus. De stoel van Steve McClaren als coach van de ploeg wankelde, maar hij overleefde het grote beraad van het clubbestuur.

Dieter Hoeneß, algemeen directeur van de Volkswagenclub, liet weten dat er wel heel wat zaken zullen veranderen na de winterstop. "We staan hier voor een grote schoonmaak. We verwachten nu van onze trainer dat hij streng zal reageren op slecht gedrag van spelers op het veld", klinkt het. Wolfsburg staat momenteel in de competitie als dertiende gerangschikt. De achterstand op de autoritaire leider Borussia Dortmund bedraagt maar liefst 19 punten. Dat staat in schril contrast met de dertig miljoen euro die de club vorige zomer uitgaf aan nieuwe spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties