Berbatov weer van goudwaarde voor Man United

Fabian Morren
| 4 reacties

Manchester United blijft leider na een 2-0-zege tegen Sunderland. Vincent Kompany won met buur Manchester City met 1-3 bij Newcastle.

Man United won dankzij Dimitar Berbatov, die dit seizoen uitstekend in vorm is. De Bulgaar scoorde beide doelpunten. Eerst kopte hij de thuisploeg na vijf minuten al op voorsprong en in de tweede helft scoorde hij op aangeven van Wayne Rooney de 2-0. Simon Mignolet zat bij Sunderland op de bank.

Bij City stond Vincent Kompany naar goede gewoonte weer in het hart van de defensie. Al na vijf minuten stond het team van Roberto Mancini al 0-2 voor bij Newcastle. De doelpunten kwamen van Barry en Tévez. Caroll kopte in de tweede helft de aansluitingstreffer binnen, maar opnieuw Tévez besliste de wedstrijd.