Rovers leren Reds een lesje

Yves Dekoning
| 15 reacties
Rovers leren Reds een lesje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC heeft opnieuw een blauwtje opgelopen. In Blackburn gingen the Reds roemloos ten onder. De Rovers profiteerden van zwak verdedigen, terwijl de aanval van Liverpool volkomen onmondig was.

Hoe lang kan Roy Hodgson zijn executie nog uitstellen? Het zwaard blijft boven zijn hoofd zweven. Tegen Bolton kon Joe Cole het hoofd van zijn manager nog redden, maar bij Blackburn leden de Reds alweer een nederlaag. De Rovers zijn op zoek naar versterkingen en ook manager Steve Kean ligt onder vuur, maar tegen Liverpool was Blackburn uitstekend.

Blackburn kwam na een half uur spelen verdiend op voorsprong via Martin Olsson die een counter knap afrondde. Nog voor het uur bezegelde Benjani Mwaruwari het lot van Liverpool met twee treffers. Na rust liet Blackburn het balbezit aan Liverpool en hield vlot stand tot Steven Gerrard even zijn duivels ontbond. Tien minuten voor tijd trapte hij de eerredder via de paal binnen. Even later versierde Gerrard ook een strafschop, maar de aanvoerder knalde die zelf over. Hiermee viel ook het doek over een mogelijke terugkeer in de match.


 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties