Gorius: “Klaar om mijn verantwoordelijkheid op te nemen”

Maarten Van Bever
| 20 reacties
Gorius: “Klaar om mijn verantwoordelijkheid op te nemen”
Foto: © SC

Julien Gorius is intussen zes jaar in België en voelt zich uitstekend bij KV Mechelen. De Franse middenvelder ondertekende onlangs een contractverlenging bij de Mechelaars. Gorius is klaar voor de terugronde, laat hij weten op de website van Malinwa.

KV Mechelen heeft op stage kunnen genieten van een stralende zon. “We hebben in uitstekende omstandigheden kunnen trainen en onze batterijen zijn weer helemaal opgeladen”, aldus Gorius. “Iedereen is ontzettend gemotiveerd om een goede reeks neer te zetten in de terugronde. We speelden de voorbije zes weken slechts één officiële wedstrijd. Dinsdag zullen we er zeker staan tegen Eupen. De honger is groot.”

De Fransman verlengde onlangs zijn contract bij KV Mechelen. “Ik voel me hier goed. Het is een aangename club waar ik me volledig kan vinden in de filosofie. Er was concrete interesse vanwege een Turkse club, maar ik moest niet al te lang nadenken toen KV met een voorstel kwam. Ik ben graag in Mechelen. België is intussen een tweede thuis geworden. Metz, waar mijn familie woont, is bovendien ook niet zover weg.”

Gorius toont zich nu al geruime tijd erg belangrijk voor geelrood en is momenteel topschutter van de club. “Ik ben blij dat ik kan bijdragen tot de mooie resultaten van KV Mechelen. Na het vertrek van Mununga zal ik nog meer mijn verantwoordelijkheid moeten opnemen, maar ik ben er klaar voor”, aldus Gorius. “We zijn een ploeg die enorm aan elkaar hangt en zo een collectief vormt op zoek naar overwinningen. Dat helpt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties