Ernemann: "Wou De Roover tonen dat hij fout zat"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Ernemann: "Wou De Roover tonen dat hij fout zat"
Foto: © SC

Steffen Ernemann bezorgde Roeselare de drie punten tegen Antwerp. De Deen scoorde twee doelpunten tegen het team van zijn ex-coach Bart De Roover. “Ik was extra gemotiveerd om zijn ongelijk aan te tonen.”

Ernemann werd begin dit seizoen door Bart De Roover opzij geschoven bij Zulte Waregem. Dat net hij Antwerp de eerste nederlaag in vier wedstrijden toedient, maakt het voor De Roover nog pijnlijker. Maar de minzame Deen benadrukt dat hij zijn twee treffers niet als een revanche tegenover zijn voormalige trainer ziet.

“Ik was deze week wel extra gemotiveerd om aan te tonen dat hij de verkeerde beslissing genomen heeft door mij weg te sturen”, zegt Ernemann aan Voetbalkrant.com. “Ik had een goed seizoen met Zulte Waregem achter de rug, maar De Roover heeft mij geen enkele kans gegeven.”

Na zijn tweede doelpunt, een schitterende vrije trap in de kruising, leek Ernemann even naar de bank van Antwerp te lopen. De 28-jarige Deen lacht. “Nee, ik ben zeker niet naar De Roover gelopen”, lacht Ernemann. “Ik was gewoon heel blij om te scoren en wou het doelpunt met mijn ploegmaats vieren.”

Maandag kan u op Voetbalkrant.com een uitgebreid interview met Steffen Ernemann lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties