Sevilla bindt Navas voor vier jaar langer aan zich

Maarten Van Bever
| 6 reacties
Sevilla bindt Navas voor vier jaar langer aan zich
Foto: © SC

FC Sevilla en Jésus Navas zijn een nieuw contract tot medio 2015 overeengekomen. De fans van Sevilla kunnen dus nog jarenlang genieten van de 25-jarige rechtsbuiten.

"Hij heeft een contract gekregen waar hij recht op heeft als wereldkampioen. Ik had me hoe dan ook niet kunnen voorstellen dat hij ooit het shirt van een andere club zou aantrekken", aldus Sevilla-voorzitter José Maria Del Nido.

Navas debuteerde op achttienjarige leeftijd in de hoofdmacht van FC Sevilla en speelde nooit elders. In 2006 won hij de Uefa-cup met Sevilla. Ook maakte Navas deel uit van de Spaanse selectie die in Zuid-Afrika wereldkampioen werd. Daar viel hij in in de finale tegen Nederland.

Navas' oude contract liep over anderhalf jaar af, waardoor er geruchten de kop op staken over een mogelijk vertrek bij Sevilla. Concreet werden geïnteresseerde clubs echter nooit, mogelijk mede door Navas' sterke binding aan zijn de club. Navas lijdt aan angstaanvallen en chronische heimwee, waardoor hij al diverse uitnodigingen afsloeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties