Inter ontsnapt, Napoli houdt Milan in het vizier

Fabian Morren
| 25 reacties

Inter Milaan heeft een moeizame zege behaald tegen Palermo. De regerende Italiaanse kampioen won met 3-2. Napoli blijft in het spoor van leider AC Milan na een ruime zege tegen Fiorentina.

Napoli kende weinig problemen met Fiorentina. Cavani was de grote held met een hattrick. Hamsik maakte het overige doelpunt. Napoli volgt op zeven punten van Milan, maar heeft wel nog een wedstrijd minder gespeeld.

Inter Milaan stond aan de rust 0-2 achter tegen Palermo. Miccoli en Nocerino zorgden voor die verrassende ruststand. Inter zette de scheve situatie na de rust nog recht. Nieuwkomer Pazzini bewees meteen zijn waarde met twee doelpunten. Eto'o bezorgde de thuisploeg vanaf de stip een kwartier voor affluiten de zege.

Jean-François Gillet en Bari konden weer geen punten pakken. Bij Cagliari werd er met 2-1 verloren. Bari blijft zo afgezonderd laatste.