Bij Wolfsburg zijn ze razend op Farfán

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Bij Wolfsburg zijn ze razend op Farfán
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zag er in de laatste week van de voorbije transfermaand naar uit dat Jefferson Farfán Schalke 04 zou gaan inruilen voor VfL Wolfsburg, maar de transfer gaat niet door omwille van de pittige salariseisen van de Peruviaan. Wolfsburg is erg b

VfL Wolfsburg en Schalke 04 waren een transferprijs overeengekomen van 15 miljoen euro. Jefferson Farfán mocht weg uit Gelsenkirchen vanwege zijn nukkige gedrag. Bij Wolfsburg zou de Peruviaan elk jaar een brutosalaris opstrijken van 5,3 miljoen euro, maar zelfs dat leek nog niet genoeg.

Farfán eiste tijdens de onderhandelingen plots een miljoenencompensatie van Schalke 04. Hij vond dat die club hem nog vier miljoen euro moest betalen. Schalke 04 was nog zo inschikkelijk dat bedrag af te trekken van het transferbedrag, maar daar gingen ze bij Wolfsburg weer niet mee akkoord en dus gaat de transfer niet door.

Bij Wolfsburg zijn ze niet te spreken over het gedrag van Farfán. "Het is absolute waanzin", klinkt het bij de Volkswagenclub. Felix Magath, trainer van Schalke maalt er niet om want hij vindt dat hij de aanvallende middenvelder best wel kan gebruiken.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties