De Sutter: "Ik wil zo snel mogelijk tonen wat ik kan"

Jelle Vereecke
| 16 reacties
De Sutter: "Ik wil zo snel mogelijk tonen wat ik kan"
Foto: © SC

Tom De Sutter stelt de supporters van Anderlecht gerust in de aanloop naar de wedstrijd tegen zijn ex-werkgever Cercle Brugge.

Eerder deze week raakte bekend dat zowel Club Brugge als PSV de 25-jarige spits graag hadden weggehaald uit Brussel. De Sutter beweert echter dat hij helemaal niet weg wilde. "Bovendien hoefde ik mij de vraag zelf niet te stellen. RSCA wilde mij niet laten gaan. Dat is een blijk van waardering en respect. Ik ben hier gelukkig, maar ik verstop ook niet dat ik op mijn 25e wil voetballen", aldus De Sutter op rsca.be.

De wedstrijd tegen Cercle Brugge blijft altijd wel iets speciaals. "Ik zal een paar goede vrienden terugzien en mijn periode bij Cercle betekende mijn doorbraak. Dat vergeet je nooit. Het is de perfecte vereniging om als jonge voetballer de stiel te leren", zegt De Sutter, die ook verwijst naar de ontbolstering van Reynaldo en eerder Kanu bij Cercle.

Na een kraakbeenletsel aan de enkel, dat hem ruim vier maanden aan de kant hield, staat de spits weer te popelen om te mogen spelen. "Ik wil zo snel mogelijk tonen wat ik kan en ik wil spelen. Maar dat wil iedereen bij RSCA. Ik zou niet ambitieus zijn als ik gelaten met de situatie om zou gaan", aldus Tom De Sutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties