Mannschaft ontgoocheld na gelijkspel tegen Italië

Maarten Van Bever
| 14 reacties
Mannschaft ontgoocheld na gelijkspel tegen Italië
Foto: © SC

Hoewel Duitsland het duel domineerde, slaagde het er niet in de oefeninterland tegen Italië winnend af te sluiten. Na een vroege goal van Klose zorgde Giuseppe Rossi in de slotfase voor de gelijkmaker. Duitsland baalde achteraf.

Aanvaller Lukas Podolski was ontgoocheld na de late gelijkmaker van de Italianen. "Ja, wij waren dan ook favoriet. Indien wij de prestatie hadden gebracht die men van ons kent, hadden we deze wedstrijd zeker gewonnen. Ik ga echter niet gefrustreerd naar huis. We weten nu aan welke zaken we nog moeten werken", zei Podolski achteraf tegen Goal.com.

Bondscoach Joachim Löw had vooral een geniale Özil aan het werk gezien. "Ik geloof dat hij zijn spel sinds het WK zeer veranderd heeft. Dat maakt Mesut zo sterk. Hoe hij dat doelpunt in heeft geleid en hoe hij de tweede kans van Klöse inleidde, dat waren geniale momenten.”

Özil zelf baalde na afloop vooral dat Duitsland er niet in geslaagd was te winnen. "Wij wisten natuurlijk dat beide teams wilden winnen. Wij hebben een late tegentreffer geincasseerd, dat is in zo'n situatie ergerlijk. Natuurlijk hebben de Italianen sinds jaren een groots elftal. Wij wilden ze echter vandaag verslaan. Dat is helaas niet gelukt. Nu moeten we weer verder kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties