Rijsel hoopt Hazard in Frankrijk te houden

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Rijsel hoopt Hazard in Frankrijk te houden
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Eden Hazard? Arsenal, Real Madrid, Chelsea of blijft de Rode Duivel gewoon nog een jaartje in Rijsel voetballen?

Het zal niet makkelijk worden, maar de Noord-Franse club wil Hazard overtuigen om ook volgend seizoen nog in de Franse Ligue 1 te voetballen. De Belgische dribbelkont “die voetbal tot een kunst verheft” heeft de topclubs echter voor het uitkiezen.

Zo wordt Hazard al een tijdje aan Real Madrid gelinkt en onderstreepte Arsenal-coach Arsène Wenger nog dat hij onze landgenoot een shirt van de Gunners wou aanmeten. Vorige week meldde ook nog Chelsea zich op het voorplan. The Blues willen de kern verjongen en denken daarvoor aan Rode Duivels Hazard en Romelu Lukaku.

Michel Seydoux, voorzitter van Rijsel, is er alvast van overtuigd dat hij Hazard in het noorden van Frankrijk kan houden. Zijn club is op weg naar de Franse landskroon en een deelname aan de Champions League moet Hazard in Rijsel houden.

Volgens Seydoux zou Hazard ook al hebben aangekondigd dat hij eerst nog in de nieuwe voetbaltempel van Rijsel wil spelen. En die komt er pas in de zomer van 2012.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties