Flaterende Lahaye naar huis zonder douchen
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 26 reacties
Flaterende Lahaye naar huis zonder douchen
Foto: © SC

Damien Lahaye is met voorsprong de pechvogel van de week. Een groteske blunder van het 27-jarige sluitstuk kostte Kortrijk minstens een punt tegen AA Gent. “We zullen heel wat oplapwerk hebben”, beseft Hein Vanhaezebrouck.

Het zag er heel lullig uit. Ilombé Mboyo verstuurde een voorzet, maar Zlatan Ljubijankic dook net onder het leer. Terwijl de Kortrijkse spelers zich al opmaakten voor de tegenaanval hobbelde het leer door de benen van Lahaye toch nog tegen de touwen.

De vervanger van Glen Verbauwhede was zwaar ontgoocheld en verliet meteen na de wedstrijd het Guldensporenstadion, zonder te douchen. “Ons hart is gebroken voor Lahaye”, reageert ploegmaat Rami Gershon. “Hij speelde een goede wedstrijd en geeft ons heel veel vertrouwen.”

“Ik heb het niet zien gebeuren”, zegt Gertjan Demets. “Ik was ervan overtuigd dat hij hem wel zou hebben en had mij al omgedraaid. Het was toch een verloren voorzet. Het is nu aan ons om hem met heel de ploeg op te vangen.”

Trainer Hein Vanhaezebrouck verwijt zijn doelman niets. “Hij heeft veel kwaliteiten en een voorbeeldige gast, die altijd hard werkt. Spijtig dat het met zo iemand moet gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties