"Messi, Rooney, Ribéry en Wally spelen voor Man. City"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
"Messi, Rooney, Ribéry en Wally spelen voor Man. City"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City heeft alsnog enkele vedetten aan zijn ploeg toegevoegd. Dat moeten de makers van het programmaboekje voor de wedstrijd tussen Aris Saloniki en de club van Manchester City toch gedacht hebben. Op de ploegfoto verschenen immers ook spelers als Rooney, Messi en Cristiano

Was het een geslaagde zet van een Griekse grappenmaker of gewoon een domme fout? Het programmaboekje zorgde echter voor de nodige hilariteit. Bij de voorstelling van Manchester City fronsten velen hun wenkbrauwen. Een gephotoshopte afbeelding toonde wel een heel ruime selectie.

Naast coach Roberto Mancini en zijn troepen, verzamelde immers nog veel schoon volk voor de lens. Een bloemlezing: Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Fernando Torres, Mesut Özil, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Andrés Iniesta en Franck Ribéry.

En niet te vergeten: Wally, de rood-wit gestreepte figuur van de populaire kinderboeken Where’s Wally? Misschien een nieuwe toptransfer in de maak? Toen de ‘fout’ ontdekt werd, liet Aris Saloniki de boekjes terug ophalen. De wedstrijd eindigde op een troosteloos gelijkspel: 0-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties